Έκθεση υφασμάτων,επίπλων,διακόσμησης,ειδών σπιτιού,homexpo -

ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ. WOOD WELL ΑΕΒΕΕ

Κατηγορίες

ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ. WOOD WELL ΑΕΒΕΕ


ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ.
WOOD WELL ΑΕΒΕΕ

 

ΕΚΘΕΣΗ:
Ιερά Οδός 170 - Τ.Κ. 122 42 Αιγάλεω - Αθήνα (Στάση Μετρό Ελαιώνας)
Τηλ: 210 3458 883 • Fax: 210 3424 373

ΓΡΑΦΕΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ:
Θέση Φάκα - Ασπρόπυργος Αττικής - 19300
Τηλ: 210 5580 297 (6 γραμμές) • Fax: 210 5576 295

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
info@woodwell.gr

URL: www.woodwell.gr


Στείλτε email στον εκθέτη.
Για να επικοινωνήστε με τον εκθέτη, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας.
Όλα τα πεδία έιναι υποχρεωτικά.

Oνομα E-mail Μήνυμα

Δείτε τα προϊόντα μας:

Σύνθετη αναζήτηση

 
οδηγίες χρήσης

Φωτορεαλισμός

Στείλτε email στον εκθέτη.

Πολλά προϊόντα παρουσιάζονται με φωτορεαλιστική απεικόνιση

οδηγίες χρήσης

Επεξήγηση Εικονιδίων

 

Εικονίδια Φωτορεαλισμού

Φωτορεαλιστική Απεικόνιση

(Πιέστε για αναλυτικές οδηγίες)

 

χωρίς φωτορεαλισμό Χωρίς Φωτορεαλισμό

Εικονίδιο Λίστας

Προσθήκη προϊόντος στη λίστα μου

Προσθήκη προϊόντος στη λίστα

(Πιέστε για αναλυτικές οδηγίες)

 


Εικονίδιο Αποστολής e-mail

Αποστολή e-mail

Αποστολή e-mail στον Εκθέτη

Woodwell

 

ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ. WOOD WELL ΑΕΒΕΕ

 

Η εταιρεία ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων. Ο ιδρυτής της Γεώργιος Ζυμαρίδης ξεκίνησε την κατασκευαστική του δραστηριότητα το 1945. Η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία της εταιρείας στην ελληνική αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική πορεία, στη διάρκεια μισού και πλέον αιώνα δραστηριότητας.

 

Η σημερινή εταιρεία η WOOD WELL Μ. ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε, είναι μια σύγχρονη εισαγωγική κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, τόσο σε έπιπλα εξωτερικών όσο και σε έπιπλα εσωτερικών χώρων μία και την τελευταία εικοσαετία αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής έπιπλα μεγάλων κατασκευαστικών εργοστασίων του εξωτερικού.

 

Τα τελευταία χρόνια η outdoor και η indoor συλλογή, έχει εμπλουτιστεί με μεγάλη ποικιλία επίπλων, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή μας ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

 

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι και ο εξοπλισμός των επαγγελματικών μονάδων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, γραφείων. Η παράλληλη λειτουργία της βιοτεχνικής μας δραστηριότητας που ποτέ δεν σταμάτησε, βοηθά τούς πελάτες μας να επιλέξουν εάν θέλουν ειδικές κατασκευές και χρώματα στις καρέκλες και τα τραπέζια που θα μας παραγγείλουν.

 

Όλη την γκάμα της εταιρείας μας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να την δει στη ιδιόκτητη έκθεση 1800 τμ. που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 170 & Κηφισού στο Αιγάλεω.

 

Στην εταιρεία WOOD WELL Μ. ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε εργαζόμαστε για την απόδοση, αξία, ποιότητα για τον πελάτη, προσπαθώντας ταυτόχρονα να έχουμε σαν αντίληψη το προϊόν να φτάνει στον πελάτη όσο το δυνατό πιο οικονομικά.

Στόχος μας η καθιέρωση της εταιρίας στην εγχώρια αγορά ως ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των επίπλων και συμπληρωμάτων επίπλωσης μέσα πάντα από τη διατήρηση της σχέσης ποιότητας και τιμής των προϊόντων μας.

 

Το σημαντικότερο στοιχείο της εταιρίας μας είναι οι άνθρωποι.  Όλοι εργαζόμαστε ομαδικά, στοχεύοντας στο να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και να υπερβαίνουμε κάθε προσδοκία τους. Στην παραγωγή, στο εργοστάσιο, στο κατάστημα, στις αποθήκες και στα γραφεία μας οι άνθρωποι της εταιρίας χαρακτηρίζονται από συνεχή δράση με στόχο τη βελτίωση, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία.